KOŠARICA

Vaša košarica je prazna.

Ukupno
0.00 €
US EUR

Dodajte 500.00 € za besplatnu dostavu.

MYSTERY SOLVED: SWIMSUITS FOR EVERY BODY

Jednom kada shvatite (i zavolite) što laska vašoj figuri, put prema plaži postaje mnogo manje zastrašujući: svaki oblik tijela može se poboljšati i laskavo odjenuti u bikinije, jednodijelne i dvodijelne kupaće kostime i sve to može izgledati izuzetno dobro i moderno.

Dakle, počnimo ispočetka, ovdje, s nama, gdje vam nudimo nekoliko primjera kako se najbolje obući za plažu ovog ljeta i to u našoj Fjaka kolekciji.

Naš ovogodišnji izbor Fjaka kupaćih kostima uključuje nešto što će pristajati baš svakom stilu – odjednostavnih do ekstravagantnih jednodijelnih, od klasičnih do posebnih donjih dijelova visokog struka, od jednostavnih bandeau gornjih dijelova pa sve do tuba gornjih dijelova bikinija. Svi ovi stilovi jednostavno nas zovu da maštamo o prekrasnim ljetnim danima. Neki od naših komada kao što su kupaći od Econyl®-a,nadograđeni su već ugrađenim zaštitnim faktorom. Prednost jednodijelnih kupaćih kostima je ta da se definitivno mogu nositi čak i kao elegantni bodi navečer, poput Mau kostima u crnoj ili limeta boji, ili Dame u ljubičastoj ili crnoj boji.

Dok našu Nero suknju možete nositi kroz cijeli dan i cijelu noć. Tu su i prekrasni detalji koji ovu odjeću izdižu iznad jednostavnih kupaćih kostima, kao što su mašne, posebni materijali, ili vezice koje definiraju struk.

Mali crni bikini je definitivno plažna verzija Little Black Dress-a: bezvremenski, laskav i uvijek ukusan. Pobrinuli smo se za pokrivanje svih naših baza u smislu dizajna i oblika, kako bi naši kupaći kostimi odgovarali baš svakom tijelu.

Ove godine naglasak je bio na bojama. U ovoj kolekciji nalazi se široki izbor boja i uzoraka, a sve inspirirano prirodom dalmatinske obale. Od osnovne crne i bijele do palete šarenih boja i uzoraka kao što su Menina, Giza ili Bonita, koji jednostavno izazivaju senzaciju.

Dakle, imajući sve ovo na umu, birajte, isprobajte sve i uživajte noseći A’MARIE kupaće kostime ovoga ljeta.

S ljubavlju,

A’MARIE

instagram feed

Follow us

Newsletter

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa " Konkurentnost i kohezija"

WELCOME TO A'MARIE

Subscribe to our newsletter and enjoy 10% off in your first order

SUBSCRIBE